Print Friendly, PDF & Email

 

retallades educacio
– Hem aconseguit definir la intervenció quirúrgica, hospitalització i oncològic amb efectes retroactius del 15 oct. UGT aconsegueix que totes les baixes des del 15/10/2013 se’ls retornin els diners.

– Retallades. l¡administració proposa un altra paga extra.
UGT denuncia la manca de voluntat de negociació de l’Administració. Les nostres propostes són més concretes que les seves! UGT reclama que les negociacions s’han de fer en l’àmbit de la llei de pressupostos, o estarem davant un ‘FRAU AL PARLAMENT’  .UGT denuncia que les mesures són un ‘Impost sobre les nòmines del treballadors públics.

ELS SINDICATS ES TANQUEN A GOVERNACIÓ FINS QUE ES NEGOCIÏN MESURES ALTERNATIVES A LA RETALLADA SALARIAL I DE LLOCS DE TREBALL A LA GENERALITAT

Els responsables de Funció Pública volen portar demà a Acord de Govern la reducció salarial anual equivalent a l’import d’una paga per a tot el personal dels serveis públics.

Els sindicats hem reiterat que no prenguin cap mesura fins que disposem i negociem les dades necessàries per a l’elaboració dels pressupostos 2013. D’aquesta manera, els representants dels treballadors i les treballadores podríem fer propostes alternatives a les retallades de salaris i llocs de treball, com fem amb el conjunt d’empreses.

Nota de premsa

Els sindicats es tanquen a Governació fins que es negociïn mesures alternatives a la retallada salarial i de llocs de treball a la Generalitat

El Butlletí número 508

ENSENYAMENT PÚBLIC: UGT signa un acord per millorar les prestacions d’IT

Continuem compromesos amb les millores per als empleats pulics. Tot i que no tots els sindicats signen, nosaltres entenem que cal el compromís sindical, i més quan l’Administracio ha admès finalment que penalitzava mes els seus empleats que la resta de CCAA.

El Butlletí número 507

 

Seguiment de la tercera reunió de la Mesa General 25/2/2013