Print Friendly, PDF & Email

Avui el Departament d’Educació ha publicat la RESOLUCIÓ EDU/2463/2024, de 4 de juliol, de modificació de la Resolució EDU/1205/2024, i modifica els criteris per l’adjudicació de places provisionals per al curs 2024-25.

Aquesta modificació afecta les persones que han de ser nomenades com a funcionàries en pràctiques, especialment en dos punts:

  • Es podran adjudicar places a altres especialitats que tinguin reconegudes, en fase d’elecció i ofici.
  • Es podran adjudicar centres de màxima complexitat (CMC) dins de les peticions col·lectives (municipi, zona, comarca) que han fet els aspirants, en fase d’elecció i ofici.

La UGT estem en contra de la publicació d’aquesta resolució perquè:
1. No s’ha tractat amb la part social en mesa sectorial.
2. Suposa un canvi de les regles del joc per a les persones que han de fer la fase de pràctiques, sense la possibilitat de modificar la sol·licitud.

UGT Educació Pública lamentem que una vegada més, el Departament d’Educació, degut al Decret de plantilles, les adjudicacions a dit i la manca de previsió per poder adjudicar places a les persones funcionàries en practiques, hagi modificat la resolució afectant de forma negativa a les persones que amb data 1 de setembre seran funcionàries en pràctiques.

Es tracta d’un nou maltractament a les treballadores i treballadors, que es poden veure agreujades per les decisions improvisades a l’últim moment, a causa de un procediment que atempta contra els principis d’igualtat, mèrit i capacitat que regula l’accés a la funció pública.

Important!

  • La UGT convoquem una concentració el pròxim dilluns 8 a les 11,45h davant del Departament per mostrar el nostre rebuig en contra d’aquest nou menysteniment!!La UGT diem prou!!

         La UGT diem prou!!