Print Friendly, PDF & Email

Montoro ha afirmat que la intenció de l’Executiu és “tornar part de la paga extra del 2012” al personal de l’Administració General de l’Estat i “habilitar” la resta d’administracions públiques a fer el mateix en funció de les seves possibilitats pressupostàries.

“Les que no ho puguin fer perquè estan molt lluny de la consecució dels seus objectius de dèficit o no tinguin recursos pressupostaris, no ho faran.

La UGT de Catalunya considera que no hauria de ser notícia que el Govern  retorni  el 25% al personal de l’administració General de l’estat  i   que la Generalitat de catalunya solament tingui la intenció –per ara només la intenció- de pagar el sou als seus treballadors i treballadores l’any vinent, i li recorda que encara els deu tres pagues (2012, 2013 i 2014), de manera que el nostre sindicat exigeix un marc de retorn d’aquesta massa salarial que mai s’hauria d’haver retallat, perquè considerem que existien altres mesures d’estalvi alternatives.

La UGT de Catalunya continués reclamant als jutjats el cobrament de la paga extra de l’any 2012 seran els jutjats els que obligui la Generalitat a pagar-la.

D’aquí a uns mesos tindrem les primeres sentències als jutjats

Reclama el que és teu encara ets a temps

 

!!!!!! PAGA EXTRA 2012. INSTRUCCIONS PER A LA RECLAMACIÓ !!!!!!!