Print Friendly, PDF & Email

Aquest matí el Departament, a la reunió de negociació dels serveis mínims de la vaga del proper dia 7 de setembre ens ha fet arribar una proposta per recuperar l’hora lectiva a Primària i Secundària el proper gener de 2023, una de les reivindicacions unitàries que fèiem al Departament, marcada com a linea vermella per l’inici d’una negociació real.

Aqui adjuntem el comunicat unitari de la Plataforma Sindical d’Educació.

Comunicat unitari 31 d’agost

UGT Educació Pública valorem positivament aquest gest per part del Departament que sembla que inicia així el camí d’una negociació real amb la representació dels treballadors i treballadores. No creiem que les formes hagin sigut les més adients, fent arribar la notícia als mitjans de comunicació al mateix temps que a la representació sindical, iniciant de nou el joc de les campanyes mediàtiques i el ball d’informació.

El Departament ha fet un primer pas, però volem recordar que la llista de greuges que el nostre col.lectiu i la ciutadania arrosseguem a l’Educació Pública del nostre país és llarga. Aquest és un inici, però cal continuar amb el camí encetat, tot posant sobre la taula les altres raons que ens han dut a portar a terme les mobilitzacions de professorat més multitudinàries dels darrers anys.

Quan anem plegades som més fortes i fem sentir les nostres reclamacions!

Sortir al carrer SI és d’utilitat!

Endavant!