Print Friendly, PDF & Email

Sembla que era ahir, quan vam començar el curs escolar i ara ja podem parlar de la fi del curs. Alguns centres la setmana que ve faran jornada contínua. La Fete-Ugt és l’únic sindicat que defensa la jornada contínua a primària com a secundària no per raons econòmiques sinó pedagògiques.

EL que volem mostrar avui és donar quatre idees de les adjudicacions perquè no hi hagi confusions. Quan entreu a l’aplicatiu. Atenció apareixerà tres parts:

1.-La primera part mostra les adjudicacions que podem aconseguir el mes de juny. Molts serveis territorials ja han anunciat que l’últim dia d’adjudicacions és el dia 8 de juny.

2.-En segon lloc hi ha les substitucions que podem fer al llarg de l’any que ve. No són els interinatges són les substitucions. Aquí és millor anar del més general al més concret. Si poseu una comarca se us donarà la substitució millor que hi ha una comarca. Atencio les persones que no tenen serveis prestats tenen una pantalla  que han de dir que volen seguir formant part de la borsa. Per tan tothom ha d’entrar!!!!!!!!!

3.-Les persones que no tenen serveis prestats no tenen dret a un interinatge per això no els hi apareix aquesta pantalla. 

Recordeu que no podeu confirmar sinó és jornada completa. Alhora heu de tenir 48 mesos de servei.

Si veieu que un director no es vol confirmar teniu el dret que per escrit us expliqui perquè no us vol confirmar. Qualsevol conflicte envieu un comentari o un correu a traves de la web o el facebook.

Acabo recordant que potser estem en èpoques de retallades, però hi ha una cosa que és constata que el sistema educatiu català segueix creixen per tan continuarà havent feina per tots els que estem a la borsa. Potser seran amb unes altres condicions però hi haurà feina. Ànims!!!!!

Us enllaço un powerpoint que hem fet servir a les xerrades on us explica l’aplicatiu.