Print Friendly, PDF & Email

LA UGT NEGOCIA…I ACONSEGUEIX PUJADES SALARIALS,  REALS!

 

Gràcies a l’acord signat amb la UGT i CCOO el funcionariat públic veurà reflectit a la nòmina de març la pujada salarial del 2’5% pactada l’any passat amb el govern central.

Aquest augment a les nostres nòmines, que podrà incrementar-se fins a un 1% més en funció de l’evolució de l’IPC i de la inflació anuals, tindrà un caràcter retroactiu, és a dir, percebrem els endarreriments des de l’1 de gener.

L’any passat vam rebre l’increment el mes de novembre… És curiós que enguany el rebem tan aviat.

Serà perquè de sobte aquest govern valora la nostra tasca? O potser perquè ja ha començat la (pre) campanya electoral?

Sigui com sigui, la UGT estem allà on cal estar, prenent decisions, de vegades arriscades, però sempre del costat dels companys/es, fugint d’alarmismes, amb contundència, però amb tarannà negociador.

Perquè així és com hem aconseguit la recuperació del 100% del sou a les baixes des del primer dia, la recuperació de les pagues extra de 2013 i 2014, els increments salarials (fins a un 9’5% el 2024, tot i que reclamem que augmenti fins a un 13%), entre d’altre guanys que podeu trobar al nostre programa a www.publica.cat/eleccions

Amb honestedat, amb claredat, amb millores REALS, no miratges impossibles que acaben en pamflets propagandístics a les taules dels nostres centres. Però encara no hem recuperat tots els drets arrabassats ara fa ja 12 anys!! 

Per aquest motiu demanem la vostra confiança i el vostre VOT a la UGT el pròxim 14 de març, per poder tenir més presència i aconseguir resultats diferents als obtinguts els darrers 12 anys de retallades.

Perquè SOM ÚTILS i aconseguim millores.

UGT Educació Pública