Print Friendly, PDF & Email

Novetats nomenaments

 UGT ha presentat a la mesa sectorial d’avui una proposta que el professorat substitut no tingui la obligació de demanar la jornada sencera en tot el servei territorial. Ja que realment no existeix la jornada sencera i el màxim és de 0,86 que es pugui triar en quines poblacions es vol treballar.

 El departament ha acceptat i  a partir del mes de Novembre  que haurà un nou termini de modificació de dades. es podrà fer efectiva, al mateix temps possibilitarà poder canviar de servei amb mes freqüència.

 Pel que fa a la proposta presentada per tots els sindicats de retirar les reduccions a les jornades, el departament s’oposa totalment, haurà d’esperar que els tribunals ens donen la raó.

Propers terminis de modificació de dades de la borsa: 29 – 31 d’octubre 2012; 12 – 14 de novembre 2012; darrera setmana gener 2013; darrera setmana març 2013

Seguirem lluitant per que els interins i substituts tinguin unes condicions de treball dignes.

2 thoughts on “Novetats nomenaments”
  1. La normativa de 2014 permet congelar el número d’ensenyament si tens una altre feina? Em trobo que m’estan a punt de nomenar a llistes i ja s’acaba el curs i tinc una feina fins el més d’agost. Puc fer alguna cosa per congela el meu número?

    Gràcies

    1. SI, PRESENTA EL CONTRACTE DE TREBALL I DEMANA QUE ET CONGELIN EL NUMERO ABANS DE QUE ET CRIDEN

Comments are closed.