Print Friendly, PDF & Email

Fa uns dies vam publicar que els cursos intensius d’anglès els havien retallat i ara només es podia fer els cursos a partir de 3. La gent que es va matricular tenia que esperar primer el dia 27 i després el dia 29 per si tenia accés al curs per començar el dia 1 de juliol.

La sorpresa és que truques al Eoi i et diuen que s’ha de mirar xtec. Fins els divendres a les 12 no es va saber, però la sorpresa que a partir de la tarda la pàgina web de xtec ha desaparegut. Per tant molts centenars de companys no saben si estan inscrits el curs i si demà han d’anar al eoi.

Una companya ens ha informat que va anar al departament hi havia molta gent exclosa del cursos intensius d’anglès. Així que demà es trobaran que aniran al eoi per fer el curs i estan denegats.

La sorpresa també amb les nòmines que encara molts funcionaris no les poden veure i en educació alguns només han cobrat fins el dia 22, i altres companys els han descomptat 1000 euros més ens fa veure que els mitjans telemàtics de la generalitat no funcionen. Mai havien estat funcionant tan malament.

Ningú vol reconèixer res, i l’únic que diuen és que és un error informàtics. Nyaps, i més nyaps la imatge que està donant la generalitat és si em permeteu la paraula “penosa” per no dir, si cola cola, perquè mai està en contra seva sempre en contra dels seus treballadors. Dieu casualitat, o fet a posta.