Print Friendly, PDF & Email

 

Tota la informació  sobre la paga extra 2012

El TC admet a tràmit la qüestió d’inconstitucionalitat de la supressió de la paga extra.

Davant la provocació del govern de no pagar la paga extraordinària de l’any 2012 dóna la raó a la l’estratègia dels serveis jurídics de la UGT de reclamar individualment als tribunals els diners que ens han robat.

El Gobierno recurrirá la devolución de la extra a los funcionarios en algunas CCAA

QUE NO T’ENREDIN

Davant les informacions contradictòries que arriben de diferents sindicats contra el procediment iniciat per la UGT, volem deixar ben clar que la nostra posició ha estat coherent des de desembre de l’any 2012. Continua llegint el nostre . BUTLLETÍ.

————————————————————————————————————-

Malgrat que la UGT ha instat a la Generalitat a retornar la part que correspongui de la paga extra del 2012 als treballadors/es dels centres públics no universitaris i evitar així un allau de reclamacions individuals, posem a la vostra disposició un model de reclamació i instruccions detallades sobre el procediment a seguir a partir d’ara. Cal recordar que pel fet de tractar-se de sectors diferents, cada col·lectiu haurà de procedir a fer la reclamació també de manera diferent. Ben aviat posarem també a la vostra disposició les instruccions de reclamació per al personal laboral i quan s’escaigui, també per als treballadors/des de centres privats concertats.

——————————————————————————————————————————————————–

Entenem que NO N’HI HA PROU, COM DEFENSEN ALTRES SINDICATS, AMB DEMANAR EXTENSIÓ DE SENTÈNCIA.

Davant les diferents informacions aparegudes en relació a la reclamació de la part meritada de la paga extra 2012 i els dubtes i la confusió que aquestes informacions han generat entre molts treballadors, des de la UGT volem aclarir el perquè considerem que la via jurídica que proposem és l’adequada, i les altres possibilitats judicials presenten menys possibilitats de prosperar.

Us exposem de manera entenedora els motius jurídics pels quals és necessari presentar aquestes reclamacions individuals.

 1. Aclariments de la reclamació de la part meritada de la paga extra de 2012 per al

     Personal  funcionari , interíns i substituts

Butlletí Nº 537

2. Els motius jurídics pels quals és necessari presentar aquestes reclamacions individuals.

Butlletí Nº 535

————————————————————————————–

 

NOVETATS PAGA EXTRA 2012

One thought on “PAGA EXTRA 2012 tota la informació recollida en un sol clic”

Comments are closed.