Print Friendly, PDF & Email

 FETE-UGT us informa de la pròxima retallada i dret laboral que perdreu si no ho parem. Ara o mai, hem de començar a pensar del que està succeint i del que passarà. Esperem i desitgem que en les properes setmanes aquest post el puguem borrar però, ara per ara, us  informem que:
 IRENE RIGAU US ESTÀ A PUNT DE TREURE:

LA COMPACTACIÓ PER TENIR CURA DEL VOSTRE FUTUR .
O LA REDUCCIÓ DE JORNADA FINS QUE EL VOSTRE NADÓ TINGUI 1 ANY.
ÉS A DIR, DESAPAREIXEN ELS 122 DIES QUE PODÍEM FER DESPRÉS DE LA BAIXA MATERNAL.

Això està a punt de passar. Segurament al mes de Març i ho hem de parar. Mentrestant ella COBRA 108.576,84 euros l’any ( sense comptar dietes, transports, etc, etc),
Clar amb el seu sou pot pagar un assistent personal, mentrestant nosaltres haurem de portar els nostres fills MENORS D’UN ANY a una llar d’infant que ens pot arribar a costar 400 EUROS.
Evidentment això ja no és només una retallada sinó un dret laboral que estem a punt de perdre.
En teoria aquesta mesura és només per dos anys.

11 thoughts on “Pèrdua temporal del permís de compactació”
  1. Això és indignant!!!! Cada vegada anem a menys!!!! No volen que portem nens/es al món??? Que no és el nostre futur això???? A mi també m’enganxará. Jo comptava en poder fer la compactació de setembre a desembre ja que tindré la nena ara al març, pero ja veig que al setembre amb 5 mesets justos l’hauré de deixar en una llar!!!! IN-DIG-NA-CIÓ TOTAL!!!!

  2. Hola ..jo soc una de lesmares afectades…la meva baixa maternal s’acaba el 28 d’abril així que em sembla que haure dedeixar el meu fill de tres mesos i tres setmanes (noson 4 mesosde permis com diuen)amb una estraya que me’l cuidi pqno tinc ajuda….no opinaré sobre aquesta senyorapq nomes se’m venen al cap insults molt ofensius i no em vull complicar les coses…que ja bastant me lesha complicat ella amb la seva “gran decisio”….clar…es tan pedagògic que torni a fer classes almesde maig…tannt…pels nens,per l’escola, perlamevasustitura..pels meus fills…ja veuremque faig…espero que s’aturi…

  3. Raquel i Marta Gràcies per participar en el fòrum. Defensarem els vostres drets, però defenseu els vostres. Seguiu participant el bloc.

  4. Prou de retallades!!!! No se que més ens poden treure!! això ja es massa!!! No estic d’acord en cap de les retallades que s’estan aplicant. Ens treuen sous i drets. A sobre el dret de poder realitzar la compactació fa que moltes persones s’hagin de replantejar el fet de tenir fills. No es cap privilegi, són drets adqurits i ens ha costat arribar on estem per retrocedir.
    Vaga indefinida ja!!! s’han de fer actuacions que obliguin al polítics a negociar!!! això sembla una DICTADURA!!!!!!!!!!!!!

  5. Si és el que volen ho farem ,però l’únic que demostra aquest govern és manca de responsabilitat, de sensibilitat, de humanitat,…

  6. Prou de perdre drets!!! No som titelles de ningú!!!! Ens baixen el sou i a més ens treuen el dret d’estar amb els nostres fills. Totes aquestes mesura a part de la pèrdua de drets té com a conseqüència que interins i substituts augmentin la cua de l’atur. És aquesta la proposta per Baixar l’atur? És així com volen que ens en sortim? Es que l’única forma de fer-nos escoltar i entendre és fent molt de soroll? Si és aixó el

  7. En quina direcció anem. Això és molt i molt trist. Estem convertint que tenir fills sigui un luxe i no ho és. Vaga definitiva ja!!!!

Comments are closed.