Print Friendly, PDF & Email

Aquests dies estem rebent moltes consultes referents a la nostra situació si ens trobem que els nostres fills o filles donen positiu en covid i/o han de fer confinament domiciliari.

El canvi en els protocols ens deixa sense dret a baixa mèdica a les persones que tinguem la pauta complerta de vacunació.

Però IMPORTANT !!!

Ahir a la Mesa Sectorial ens van confirmar que SÍ QUE PODEM GAUDIR DEL PERMÍS PER CONCILIACIÓ en cas que els nostres fills/filles/menors a càrrec, hagin de fer quarantena , siguin positius en covid o no.

La presentació de la sol·licitud s’ha de fer a la direcció del centre:
El personal docent heu de descarregar el model del formulari (intranet del Departament a Persones>Sol.licituds i tràmits>Permisos que gestiona el ST ), l’heu d’emplenar i després l’heu de presentar al director o directora del vostre centre , perquè el signi i l’envïi als serveis territorials o Consorci d’Educació de Barcelona, segons correspongui.

Si us plau, si podeu difondre aquest missatge entre els vostres claustres us ho agrairem i podrem ajudar a desfer una mica aquest caos d’entrada que hem tingut.