Print Friendly, PDF & Email

El passat divendres 19 de maig a les 17h el departament va publicar un llistat de persones revocades, que anteriorment apareixien a la valoració definitiva dels mèrits i la proposta de persones seleccionades per obtenir plaça pel Concurs de Mèrits  (pendent de la revisió dels recursos d’alçada i la publicació en el DOGC del llistat definitiu).

Segons la publicació, 84 persones del llistat provisional seran revocades perquè s’ha detectat errades en la baremació dels apartats 7.1, 7.2, 7.3 i 7.4.

Això significa que aquestes persones, que en data del 31 de març apareixien en el llistat definitiu de la proposta de persones seleccionades amb una puntuació de mèrits suficient per a obtenir plaça, ara reben la comunicació de la modificació/revisió de la seva puntuació i queden fora de la llista de persones amb plaça com a funcionàries propietàries provisionals.

El Departament assegura haver contactat amb les persones afectades, però la UGT Educació Pública pensem que aquesta nefasta gestió generarà una sèrie de problemes greus a menys de dos mesos de l’inici d’un procés d’estabilització amb més de 40.000 persones inscrites:

Tots aquests canvis comportaran certes problemàtiques amb les persones que han estat revocades:

  1. Moltes d’elles no hauran  pagat les oposicions d’estabilització perquè pensaven que ja havien estat seleccionades com a  funcionàries a data 1 de setembre.
  2. És possible que s’hagin desfet de tot el material de les oposicions.
  3. No han pogut fer les adjudicacions d’estiu en període del personal interí i ara tampoc el poden fer en període de funcionàries propietàries provisionals.
  4. A aquestes persones se’ls hi ha canviat el número de barem de la borsa, és a dir, han passat a formar part del bloc 2 del personal docent que està format per persones que no han treballat mai a la borsa de personal amb el perjudici que això significa.
  5. La rebaremació a partir dels recursos d’alçada estan causant un dany emocional a les persones que creien haver obtingut plaça de funcionària o funcionari en el concurs de mèrits, igual que a les persones que es van quedar fora amb molts anys de serveis prestats a l’administració pública, com és la Generalitat, i que encara no saben com es resoldrà la seva situació.

Davant de tota aquesta situació, la UGT Educació  reclama i demanda responsabilitats per part del Departament d’Educació i que aquest, proporcioni les explicacions pertinents.

Així mateix exigim un tracte individualitzat per a cada persona afectada. 

Accés a la Resolució.

UGT Educació Pública