Print Friendly, PDF & Email

Avui dia 5 de setembre s’ha publicat en el DOGC la RESOLUCIÓ EDU/2563/2022, de 16 d’agost, de convocatòria dels processos d’estabilització, mitjançant el sistema selectiu excepcional de concurs de mèrits per a l’ingrés a la funció pública docent (CONCURS DE MÈRITS).

S’obre el període per a presentar la sol.licitud pel cos de mestres, de professors d’ensenyament secundari,  de professors tècnics de formació professional, de professors d’escoles oficials d’idiomes,  de professors d’arts plàstiques i disseny i de mestres de tallers d’arts plàstiques i disseny.

Accés a la publicació de la Resolució

Tota la informació i avisos relacionats amb aquesta convocatòria es poden consultar al web del Departament d’Educació oposicionsdocents.gencat.cat.

  • Terminis: El termini de presentació de la sol·licitud és de 20 dies hàbils a comptar a partir de l’endemà de la publicació d’aquesta Resolució al DOGC
  • Pagament: El pagament dels drets de participació s’ha de fer amb targeta bancària, mitjançant transacció electrònica a través del web: oposicionsdocents.gencat.cat o a través dels terminals ServiCaixa.
  • Barem de mèrtis: a partir del punt 7 de la citada Resolució (accedeix  aquí)

 

UGT Educació Pública continuarem ampliant la informació durant els propers dies.

One thought on “Publicació del CONCURS DE MÈRITS”

Comments are closed.