Print Friendly, PDF & Email

LA UGT DE LES COMARQUES GIRONINES DENUNCIA IRREGULARITATS EN LA GESTIÓ DEL SERVEI TERRITORIAL D’EDUCACIÓ DE GIRONA I LAMENTA LA MANCA D’ACTUACIÓ DE LA SEVA DIRECCIÓ

👉 Des del mes d’abril, la UGT ha anat comunicant diverses irregularitats detectades en places perfilades d’alguns centres educatius gironins. Malgrat això, la direcció del Servei Territorial a Girona, màxim responsable del Departament d’Educació al territori, ha optat per negar l’evidència i desatendre la seva obligació de fer respectar la normativa vigent.

En la defensa d’una educació pública de qualitat i transparent, la UGT ha localitzat i denunciat places on no es compleixen els requisits pels quals van ser creades.

Fins i tot, la Direcció General de Professorat ha donat la raó a la UGT i ha enviat un requeriment de revisió d’aquestes places a la direcció territorial que, sorprenentment, l’ha desatès per tal de mantenir-les gairebé totes.

Una de les funcions dels sindicats és fiscalitzar l’actuació de l’administració. Per aquest motiu, hem presentat una sol·licitud d’informació pública demanant tota la documentació de totes les places que s’han proveït per entrevista aquest mes de juny.

Per tot això i ampliar tota la informació sobre la falta de regularització en la gestió territorial d’educació, es convoca una roda de premsa el proper dilluns 10 de juliol a les 10.30h a la seu de la UGT de les Comarques Gironines.

 

Data: 10 de Juliol

Hora: 10,30 h

C/ Miquel Blay 1, 3er pis.

Girona.

Pera a més informació podeu contactar amb el company Jordi Perales, responsable d’Educació Pública de la UGT Comarques Gironines al telèfon 619 46 96 48.

UGT Educació Pública