Print Friendly, PDF & Email

• EN DEFENSA DE L’ENSENYAMENT PÚBLIC I LA SEVA QUALITAT
• CONTRA LES RETALLADES SALARIALS i DE PLANTILLES.
• CONTRA LA PÈRDUA DE LLOCS DE TREBALL
• CONTRA LA PRECARITZACIÓ DE LES CONDICIONS DE TREBALL

MOBILITZA’T: “ AVUI EN PRECARI, DEMÀ SENSE FEINA”

CCOO, USTEC•STEs, FETE-UGT i CGT

Dia 12 de juny de les 17h a les 20 h
CONCENTRACIÓ DAVANT LA SEU DEL DEPARTAMENT D’ENSENYAMENT (Via Augusta, 202).
Dia 21 de juny, 18,30h
CONCENTRACIÓ a Rambla de Catalunya entre Ronda Universitat i Gran Via

La consellera Rigau vol imposar noves retallades.
A més de les que ja havia anunciat amagant-se darrere del decret de Wert, ara va més enllà i torna a posar sobre la taula noves retallades de plantilles que, al curs vinent, agreujaran encara més la ja precària situació que viuen els centres públics i provocaran una important pèrdua de llocs de treball, en el que és un atac salvatge i sense precedents contra el personal substitut, al qual posa en unes condicions de treball tercermundistes. Tot plegat és un atac frontal a la qualitat de l’ensenyament públic, ue el converteix en l’objectiu polític d’un desmantellament progressiu.

La consellera Rigau amb aquest nou reguitzell de mesures tracta de mediatitzar, esporuguir i desmobilitzar la comunitat educativa de l’ensenyament públic, però només aconsegueix de posar en evidència el seu tarannà antidemocràtic, en no escoltar la veu de molts milers i milers de persones que el dia 22 de maig li van demanar que aturés les retallades.

Per això exigim la dimissió d’una consellera que està fent de les retallades l’eix bàsic de les seves polítiques educativa i de personal.

Contra les retallades i la resignació que vol imposar la consellera no hi ha només que un camí: la mobilització. La unitat d’acció sindical i la unitat del professorat amb la resta de la comunitat educativa han de ser les bases des d’on continuar amb força i fermesa les mobilitzacions: