Print Friendly, PDF & Email
UGT Educació, junt amb la resta de sindicats representatius del personal docent a la mesa sectorial, ha estat present i ha format part de totes les plataformes que han lluitat de manera activa per aconseguir recuperar els drets arrabassats a partir de la crisi dels darrers anys.
De manera unitària es va presentar una plataforma reivindicativa amb el  conjunt de les demandes necessàries per retornar a les condicions laborals dels docents abans del 2010 i les necessitats presents derivades de les polítiques educatives actuals.
Com a sindicat present a la Mesa Sectorial i a la Mesa General de la Funció Pública hem negociat i signat totes les millores laborals aconseguides en els darrers anys, tant pel que respecta a la recuperació de drets retallats com per a les millores derivades de les necessitats actuals reclamades per diferents sectors de la Comunitat Educativa.
UGT Educació ha estat, està i estarà present a totes les iniciatives proposades que vetllin per la millora del nostre Sistema Educatiu.