Print Friendly, PDF & Email

Davant la tornada a les aules, des de la UGT US volem fer arribar la nostra preocupació per l’aplicació dels nous protocols.
Des del principi de la pandèmia, la UGT demanem l’aplicació de mesures reals i efectives de prevenció per a les persones treballadores dels centres educatius , així com el traspàs de consignes clares per part del Departament d’Educació.
Vam acabar el trimestre amb una sensació de caos absolut a on no arribaven de manera clara les instruccions als centres educatius i moltes persones no sabien , ni tan sols, que tenien dret a ser proveïdes de mascaretes.

Un cop més, ens reiterem en les nostres demandes:
-Volem reducció de ratios.
-Volem mascareta FFP2 per a TOT el personal que treballa als centres educatius.
-Volem agilitat i eficiència per part de l’administració a l’hora de gestionar els casos positius .

No entenem aquesta opacitat i manca de comunicació que té el Departament d’Educació vers la part social (Sindicats) i aquesta unilateralitat a l’hora de prendre decisions que ens deixa en una situació encara més vulnerable de la que teníem quan vam acabar el trimestre.
No estem gens d’acord amb el protocol que han aplicat als centres dos dies abans de començar el trimestre.
Totes aquestes demandes seran portades a la Paritària de Salut, a on continuarem lluitant per garantir la seguretat de les nostres companyes i companys.
Tanmateix , ens agradaria desitjar-vos una bona entrada de trimestre i no oblideu que podeu posar-vos en contacte amb les persones delegades del vostre territori, per tal de fer-nos arribar totes aquelles situacions de vulnerabilitat que us pugueu trobar.
Us ho agrairem molt i així ho podrem portar al Departament.