Print Friendly, PDF & Email

NOVA CONVOCATÒRIA DE VAGA!! ARA CAL CONTINUAR!!

Amb la seva actitud i la manca d’una oferta acceptable per a TOT el personal docent, el Departament d’Educació ens ha obligat a convocar 4 dies més de vaga durant els mesos de maig i juny (sense descartar altres possibles mesures més contundents).
Tot el professorat de Catalunya es mereix retornar a les seves condicions laborals anteriors a les retallades, amb greuges que patim fa més de 10 anys.
L’última proposta del departament va ser el retorn de l’hora lectiva a INFANTIL I PRIMÀRIA pel CURS VINENT (2022-2023) i D’AQUÍ A DOS CURSOS (2023-2024) PER A SECUNDÀRIA.
Tot el professorat de Catalunya va patir les retallades al mateix temps per tant, exigim el seu retorn AL MATEIX TEMPS. No podem signar un acord que suposa un nou greuge i deixa en inferioritat de condicions a les persones treballadores de Secundària, a l’alumnat i a les seves famílies!

Instem al departament a seure a negociar amb el comitè de vaga.

Per això, demanem aquest esforç a tothom, per aconseguir reivindicacions importants per al proper curs, per al professorat i per a tot el conjunt de la societat. Encara és possible aconseguir-ho  si tornem a omplir els carrers com ja ho hem fet, amb igual o més contundència.
El Departament ja ha iniciat la seva campanya mediàtica dient que és tècnicament i econòmicament impossible, però sabem que NO ÉS CERT:

– Ho va poder fer durant la pandèmia amb els reforços COVID, amb la resolució de plantilles tancada.

-La confecció de plantilles es podria tancar més tard, com s’ha fet durant altres anys… Els nomenaments de finals d’agost ho farien possible
-Econòmicament han aconseguit una partida econòmica extraordinària per a empreses privades de lleure per cobrir la jornada continuada del mes de setembre.

Per tant, només cal voluntat política i respecte per les persones que hem estat fent sacrificis durant la crisi econòmica, mantenint les escoles obertes posant en risc la nostra salut durant la pandèmia,  patint retallades durant els darrers 10 anys que encara no s’han revertit…

Companyes i companys, la lluita continua!

Davant la manca de negociació del Departament, després dels 5 dies de vaga que vam fer al març, els sindicats d’educació hem acordat els següents dies de VAGA i mobilitzacions:

-17 de maig (vaga parcial de 2h: de 8 a 10 h)
-25 de maig (vaga tot el dia i concentració a Bcn)
-2 de juny (vaga parcial de 2h: de 8 a 10 h)
-9 de juny (vaga tot el dia i concentració a Bcn)

UGT Educació Pública

#VagaEducacio  #NegociacioRealJa  #CambrayDimissio


#somdrets
#somlluita
#somUGT_