Print Friendly, PDF & Email

La UGT s’ha vist obligada a sol·licitar l’execució forçosa de la sentència ferma núm. 280/2018 dictada en el recurs a data 25 de gener de 2018 i notificada el 16 de juliol del mateix any.

Aquesta sentència obligava el Departament d’Ensenyament a restablir el dret dels funcionaris que es jubilen de manera voluntària, a poder triar el dia que volen jubilar-se, i no a fer-ho el dia del seu aniversari o a final de mes.

En aquesta execució de sentència es demana els danys que ha pogut ocasionar en aquells professors, que tot i saber que l’imprès que penja a Atri no és el correcte, els han obligat a jubilar-se o el dia del seu aniversari o a final de mes quan, per exemple, podien haver-se jubilat el dia u del mes següent, podent cobrar tota la mensualitat.

Els professors que s’hagin vist perjudicats, aconsellem que facin la reclamació de la mensualitat, en el cas que haguessin hagut de modificar la data prevista en què tenien previst jubilar-se. Els que pensin jubilar-se que no modifiquin l’imprès, ratllin on posa final de mes i posin la data que volen jubilar-se.

 

Aquí podeu llegir la sol·licitud d’execució presentada pels serveis jurídics de la UGT.