Print Friendly, PDF & Email

Després de la situació excepcional sanitària que estem vivint i amb totes les mesures restrictives que hem seguit els ciutadans aquests dies, esperem famílies i mestres, que quan iniciem el curs escolars les mesures que s’adoptin vagin en consonància amb les recomanacions establertes fins ara. Sorprenentment, en data 30 d’abril ens trobem davant una notícia on el Departament d’Educació vol imposar un horari partit avançant l’hora de dinar (de 12 a 14h) i la sortida (16h).

La Plataforma Volem Jornada Contínua volem mostrar la nostra indignació i rebuig cap aquesta proposta, ja que no contempla les necessitats dels nens i famílies, no facilita la conciliació familiar, no hi ha flexibilitat horària per les famílies que treballen, augmenten les despeses familiars, no redueixen els desplaçaments i per suposat no s’ha tingut en compte la opinió ni de les famílies ni les escoles.

🔊 A tot això, uneix-te amb nosaltres i divendres 1 de maig a les 20h, envía un vídeo a Facebook o post a Twitter amb el hashtag: #NoImposiciónHorarioCatalunya #VolemJornadaContinua 👉 Escriu un comentari, like, comparteix o difon per tot arreu. Gràcies. Tots units perquè la nostra veu se’ns escolti més alta!