Print Friendly, PDF & Email

Un cop publicat al DOGC el Decret de Plantilles que certifica la defunció del sistema ordinari de provisió de places, la UGT insistim en la necessitat d’adoptar mesures de pressió que s’adiguin a l’agressió constant que pateix l’escola pública al nostre país.

La retallada de les pagues extres, la reducció del 15% de jornada a interins, la denegació del permís de lactància, l’increment de ràtios, el tancament de línies, etc. no es poden continuar responent amb mesures folclòriques. Ara cal que els sindicats assumim la nostra responsabilitat i és per això que us proposem QUATRE JORNADES DE VAGA PARCIAL el mes de maig que sigui el preludi d’una VAGA PARCIAL INDEFINIDA a partir de setembre per exigir la retirada del Decret de Plantilles.

Aquesta mesura de pressió consistiria a fer DUES HORES d’aturada setmanals en dies diferents i alternatius a primària i secundària. La vaga parcial permetria sostenir la protesta durant molt més temps, ja que un mes de vaga equivaldria, aproximadament, a un dia a jornada sencera. Aquesta mesura, sumada a les concentracions a les portes del centre un cop per setmana, permetria traslladar al Departament d’Ensenyament el malestar i la indignació dels i les professionals de l’ensenyament públic.

PARTICIPA A LA CONSULTA