Print Friendly, PDF & Email

Els delegats i delegades de la UGT van presentar la reclamació contra la resolució provisional de vacants en el concurs de trasllats, dintre del termini que va finalitzar el dia 1 de febrer.

Per què diem que ho van fer els delegats? Perquè tal com diu la resolució, només ho poden fer “les persones interessades”, o sigui, aquelles que van participar en el concurs de trasllats. De res serviran les reclamacions interposades per altres sindicats, si les persones que les han interposat no són funcionaris que hagin participat en el concurs.

Per molt titular que es generi, no serveixen de res totes les reclamacions que no hagin estat fetes per les “persones interessades”.

Les nostres reclamacions permetran, un cop superats els recursos administratius (d’alçada, i de reposició) adreçar-nos als jutjats per tal de revertir la decisió del Departament d’Educació de congelar una quantitat ingent de places. Però mentre no es resolguin aquests recursos previs, no ens quedarem amb els de braços plegats. Iniciarem accions davant altres instàncies.

S’han reclamat explícitament més de 700 places que ens van ser notificades a través del formulari que vam posar en marxa. Però també vam reclamar totes aquelles que van ser inicialment informades als equips directius, i en general totes les que estiguin vacants.

Durant aquesta setmana, les persones que van indicar que volien rebre la informació sobre la reclamació, la rebran als seus correus.

En aquest procés convé tenir una estratègia clara i, a la UGT, la tenim.

 

Som útils. Aconseguim millores

UGT Educació Pública