Print Friendly, PDF & Email

ENS ARRIBA LA RESPOSTA A TRAVÉS DE TERCERS

Fa unes setmanes la UGT ens vam posar en contacte amb el Departament d’Educació per tal de consultar com afectarà la nova normativa d’accés a certes especialitats com ara EES (Pedagogia Terapèutica) i PSI (Orientació Educativa) a la borsa de personal docent interí de Catalunya, segons la titulació d’origen de titulats als Graus d’Infantil i Primària.

Segons la informació que ens arriba a través de tercers, citant fonts del Departament d’Educació, la normativa NO s’aplicarà abans del 30 d’octubre de 2023 i que en cap cas serà retroactiva. Per tant, qui acabi el màster com a molt tard al juny de 2023 tindrà temps fins al setembre d’aquell mateix any per apuntar-se a l’especialitat (EES/PSI) de la borsa de treball.

Lamentem, un cop més, que el Departament d’Educació no entengui la necessitat de respondre amb la màxima rapidesa possible les consultes que fem els sindicats. Ens costa d’entendre que les persones que gestionen aquest Departament no siguin conscients de l’afectació que tenen els canvis de normativa en les persones que s’estan formant i que estan inscrites a llistes o en aquelles que voldrien inscriure-s’hi en el futur.

Aquestes situacions generen una angoixa en el personal docent del tot gratuïta que el Departament es podria estalviar amb una bona previsió i informació.

Butlletí Pública (5)-1