Print Friendly, PDF & Email

UNA NOVA MALA JUGADA DEL GOVERN DE LA GENERALITAT. NO FINIQUITEN ELS SEUS TREBALLADORS.

Sense dir res, a cap treballador. I amb la notícia que ens han de rescatar. Descobrim que la majoria d’interins d’educació en la seva nòmina no els han finiquitat, sí  el persona d’educació mira l’atri ha descobert que no te cap compensació per haver acabat el seu contracte. Un altre error com el nadal? Un error com el juny?

 

En aquests moment no ho podem saber res, només especular. Des de la Fete-Ugt defensarem i mirarem que ha  passat. Ara per ara només són especulacions davant el silenci de l’administració.

1.-No hi ha finiquito perquè no hi ha paga de nadal.

2.-Esperen a veure si tenen nomenament el 1 de setembre per no fer la finiquitació fins l’any que ve.

3.-Un altre error del GOVERN DELS PITJOR, ja que s’han equivocat en 6 mesos tres vegades. Al Nadal per Irpf, Al juny traient 1000 euros més alguns funcionaris.

Si sou afiliats ja sabeu que teniu assessorament gratuït ens podeu enviar un correu a fetepublica@catalunya.ugt.org. Demà anirem a parlar amb el departament per descobrir el que està passant.

6 thoughts on “UNA NOVA MALA JUGADA DEL GOVERN DE LA GENERALITAT. NO FINIQUITEN ELS SEUS TREBALLADORS.”
  1. No hi ha dret. No pot ser que es pensi en cobrar una quantitat i després encara cobrem menys que un mes normal. Això sempre és greu però a finals d’agost amb les despeses de matrícules de fills i llibres de text encara és molt pitxor. A més sense dir res. Com que amb el seu sou no tenen aquests problemes ni s’ho imaginen. A més alguns tenim la parella sense feina i només depenem d’aquest sou. Ens ho pagaran o no? Jo faig fer la instància.

  2. És realment vergonyós, estan jugant amb nosaltres i el pitjor de tot és que els ho estem consentin. No sé a què estem esperant a reaccionar… Amb l’excusa de què ho paguen els nostres alumnes no movem el cul de la cadira i així ens va… Hem de deixar de permetre que ens toquin la fibra sensible i posar-nos durs d’una vegada!

  3. Això és inadmissible!! No ho podem tolerar, ho hem denunciar tots!! ENS ESTAN ROBANT!!!

  4. que podem fer els treballadors, ja que és una vergonya; perquè a demes són molts que ens trobem amb el mateix cas. I aquests diners que estalviant que fant?

  5. Quina vergonya, perquè no els finiquitem a ells?
    David t’he enviat un parell de mails

Comments are closed.