URGENT

abr. 20, 2015
Print Friendly, PDF & Email

 

LA UGT DE CATALUNYA EXPRESSA EL SEU CONDOL PER L’AGRESSIÓ MORTAL D’AQUEST MATÍ A L’INSTITUT JOAN FUSTER DE BARCELONA

Les seus del nostre sindicat a tot Catalunya se sumaran a les concentracions convocades demà a les 12 hores

Davant els fets terribles que s’han esdevingut avui a l’Institut Joan Fuster de Barcelona i que han costat la vida a un company, la Federació d’Ensenyament (FETE) i la UGT de Catalunya volem transmetre el nostre condol a familiars i amics de la víctima, així com la nostra solidaritat a alumnes, famílies i treballadors i treballadores del centre.

Des del nostre sindicat condemnem i volem manifestar el nostre més absolut rebuig a qualsevol forma de violència. Cal posar tots els mitjans per foragitar la violència de les escoles i evitar que pugui repetir-se mai més una situació com aquesta.

Les companyes i companys de la FETE i de la UGT de Catalunya ens sumem a les concentracions silencioses de rebuig convocades demà dimarts, 21 d’abril, a les 12 hores als centres educatius, i ens concentrarem a la porta de la nostra seu de la Rambla del Raval de Barcelona i a la resta de seus del sindicat a tot Catalunya.

AGRESSIÓ MORTAL A UN INSTITUT DE LA SAGRERA 

Les organitzacions sotasignants volem expresar el nostre condol a les famílies, amics i a tota la comunitat educativa de les victimes de la brutal agressió mortal a l’institut de la Sagrera.

Rebutgem auquest acte inexplicable i convoquem demà dia 21 d’abril a les 12h del migdia concentracions a les portes  i patis de tots els centres educatius de Catalunya per expresar el condol i solidaritat.

Tota violència és aliena als valors que constitueixen l’essencia de l’educació.

 CCOO,USTEC, ASPEPC, CGT, UGT

 

2 thoughts on “URGENT”
  1. Als darrers dies del curs passat un alumne va canviar de forma sobtada la seva direcció a un passadís per colpejar-me amb la seva espatlla el meu pit. Haig de dir que malgrat ser un alumne de 2on d’ESO, el fet de que l’alumne és molt alt per la seva edat (medeix mes de 1,80 d’alçada) i que em va agafar totalment desprevingut va fer que rebès una bona sotregada. Vaig denunciar el cas de forma inmediata i, l’equip directiu, desprès de veure el video del “incident” (es veu que la paraula del profesor per si sola ja no és prou) va “premiar” l’alumne amb dos dies extres de vacances. Per cert, aquest alumne mai no s’ha disculpat per la seva acció i de tant en tant encara continua fent-me objecte de mirades retadores cada vegada que ens creuem als passadissos. Avui no puc deixar de pensar que en comparació al nostre company del IES Joan Fuster, jo he estat verdaderament afortunat.

    1. Fins que el departament no reconegui el problema per desgràcia seguiran passant aquestes coses

Comments are closed.