Ero a la funció pública.

Print Friendly, PDF & Email

No era d’esperar que quan hi ha negociació col·lectiva, la premsa s’ assabenti abans de les retallades que la pròpia gent que està negociant? on el President d’uns quants ha dit que ens retallarà un 2% més a tots els funcionaris. Quina culpa tenim els funcionaris si els polítics no han fet la seva feina i mentrestant els bancs no els  passa res? Podríem afirmar que no hi ha negociació, hi ha imposició financera. Aquí teniu les dades que suposaran aquest 2 per cent més, més el 3% de la paga de juny.:

Docents amb cap sexenni 1400 euros
Docents amb 1 sexenni 1530 euros
Docents amb 2 sexennis 1680 euros
Docents amb 3 sexennis 1800 euros
Docents amb 4 sexennis 1930 euros
Docents amb 5 sexennis 2150 euros

 

És aproximat. Si teniu algun càrrec la rebaixa serà superior.

Avui hi hagut taula de negociació d’educació la gran sorpresa és que els coordinadors tacs l’any que ve no tindran les seves hores per tal de fer manteniment de les aules. Ja veurem qui ho fa, ja que fins i tot els manteniments de l’empresa de la informàtica s’està reduint la meitat.

Els interins només podran cobrar 3 sexennis. Per la UGT aquesta mesura no l’entenem perquè els interins són la base de l’ensenyament públic i de qualitat.

 

La ugt ha demanat que la compactació es mantingui. Hi ha tret un compromís del departament que el proper dijous porti una proposta pel manteniment de la compactació. Us mantindrem informats.

 

SINO VAS A LA VAGA ÉS PERQUÈ T’HAN COMPRAT.