Print Friendly, PDF & Email

Fa unes setmanes la UGT ens vam posar en contacte amb el Departament d’Educació per tal de consultar com afectarà la nova normativa d’accés a certes especialitats com ara EES (Pedagogia Terapèutica) PSI (Orientació Educativa) a la borsa de personal docent interí de Catalunya, segons la titulació d’origen de titulats als Graus d’Infantil i Primària.

Per fi, el Departament d’Educació ens ha fet arribar aquesta informació:

  1. Les persones que ja estan en possessió d’una titulació o estan matriculades en estudis que fins ara permetien exercir les especialitats d’EES i PSI, podran exercir aquestes especialitats, sempre i quan s’inscriguin a la borsa abans del 31/10/2023
  2. Les persones interines i substitutes que tenen aquestes titulacions i han treballat o estan treballant en l’actualitat en aquestes especialitats, ho podran continuar fent.
  3. Les persones que actualment tenen activades les especialitats però no les han exercit mai, podran exercir-les en el futur.

Des d’UGT Educació, lamentem el neguit que s’ha creat fruit de l’absència injustificada d’informació per part del Departament d’Educació i així ho hem traslladat al propi Departament.