Print Friendly, PDF & Email

La “Plataforma Sindical y de Asociaciones Profesionales de Empleadas y Empleados Públicos”  va acordar, el 28 de novembre proppassat,  presentar a nivell estatal una reclamació col·lectiva davant l’Audiència Nacional per al personal laboral i esperar, en el cas del personal funcionari, a què s’hagi produït el fet causant de no percepció de la paga extra per presentar una reclamació pel procediment contenciós -administratiu.  El Butlletí número 115

UGT ha exigit al Govern la convocatòria urgent de la mesa de negociació dels empleats públics, ja s’ha fet petició formal i conjunta, i instar-lo a què, en ús de les seves competències, es faci efectiu el pagament sencer de la paga extra de Nadal. Una solució negociada seria la més immediata i la millor per a tothom.

Ens roben la paga extra

La paga extra de Nadal és teva

Full excel per calcular el que ens roben i el que es pot reclamar.

Salaris publics de nostres politics

 

One thought on “Aclariments sobre la paga de nadal”
  1. Des d’aquí voldria manifestar la més enèrgica repulsa contra les retallades sistemàtiques de l’actual govern de la Generalitat i concretament en aquest moment, pel fet de no percebre la paga extra de Nadal. És per això que estic d’acord amb la presentació d’aquesta reclamació pel procediment contenciós-administratiu.

Comments are closed.