12 thoughts on “Calendari mobilitzacions mes de Març”
 1. Gràcies Tat per participar. La veritat és que hi hagut molt gent manifestant-se i ha de sortir la gent que ha cremat cotxes. Te tela la cosa.

 2. ÉS una pena que no surtin TOS ELS PROFESSIONALS DE L’EDUCACIÓ al carrer!!!!! Per contra surt qui no defensa sanament sinó que aprofita per fer mal a qui no mereix cremant cotxes, …
  Tothom al carrer ja!!!! Cal moure’s i no deixar que ens prenguin el pel!

 3. Gràcies cristina, meritxell, marta, anna i Bea per participar aquest espai. Defensarem els vostres drets. LLuitarem fins el final. Us demanaria que anessiu entrant el bloc i participessiu. Gràcies.

 4. Cada vegada que ens mobilitzem estem expressant el nostre rebuig i la nostra indignació per la manera en que els governs prenen decisions que afecten sempre als mateixos. Tots necessitem de tots i és l’única manera de tirar endavant. Davant de la tirania i la intransigència cadascú de nosaltres tenim un paper molt important. Ni quiets ni callats…

 5. Prou de perdre drets!!! No som titelles de ningú!!!! Ens baixen el sou i a més ens treuen el dret d’estar amb els nostres fills. Totes aquestes mesures a part de la pèrdua de drets té com a conseqüència que interins i substituts augmentin la cua de l’atur. És aquesta la proposta per Baixar l’atur? És així com volen que ens en sortim? Es que l’única forma de fer-nos escoltar i entendre és fent molt de soroll?
  Si és el que volen ho farem ,però l’únic que demostra aquest govern és manca de responsabilitat, de sensibilitat, de humanitat,…

 6. Prou de retallades!!!! No se que més ens poden treure!! això ja es massa!!! No estic d’acord en cap de les retallades que s’estan aplicant. Ens treuen sous i drets. A sobre el dret de poder realitzar la compactació fa que moltes persones s’hagin de replantejar el fet de tenir fills. No es cap privilegi, són drets adqurits i ens ha costat arribar on estem per retrocedir.
  Vaga indefinida ja!!! s’han de fer actuacions que obliguin al polítics a negociar!!! això sembla una DICTADURA!!!!!!!!!!!!!

 7. Molt be marta segurament el que diu en david es veritat i tal com estan les coses la vaga arribarà o hauria d’arribar, però de moment amb petites moibilitzacions, civique evidentment anem manifestant que estem en desacord amb tot el que està passant. jo no com a docent però com a sanitària m’he vist afectada amb la reforma i crec que amb mobilitzacions com aquestes podem arribar a fer un xic de força.

 8. Estic totalment d’acord amb les mobilitzacions, però s’ha d’informar a totes les escoles, i ha de ser UNITARI.En el meu cas, per exemple, a la meva escola i al poble on treballo no s’ha parlat gens de fer mobilitzacions. Així que els sindicats s’han de moure per les escoles, i que la informació arribi a tothom.
  Per part dels mestres/as ens hem de concienciar i unir, si no hi ha unió i fem força no podrem aconseguir res. Que el Departament d’educació es vegi acorralat, per des-fer mesures.
  PER LA LLUITA DE L’ESCOLA PÚBLICA!!!

 9. Hola Marta
  Gràcies per participar en el bloc. Tu tranquila que la vaga arribarà. Arribarà perquè s’estan donant les condicions. Però s’ha buscar un moment en que pugui fer la força que cal.
  Mentrestant és important la mobilització, cal fer força. Hem d’arribar a una vaga que estiguem segurs que els docents ens segueixin un 50%

 10. Però de que servirà fer aquestes mobilitzacions el que heu de fer és una VAGA GENERAL. DEIXEU-VOS DE TONTERIES.

Comments are closed.