Print Friendly, PDF & Email

 Realment no es pot…viure diàriament  amb l’angoixa de no saber que serà de tu i de la teva família. L’endemà, és molt dur.

Tindré feina? Hauré de deixar casa meva i començar de zero en una altra ciutat per poder treballar? I l’escola del meu fill? I la meva  família i amics que m’ajuden quan tinc el nen/a malalt i haig d’anar a treballar perquè sinó no cobraré, també els haig de deixar enrera?

Conduir quilòmetres i quilòmetres, amb el preu que està la benzina,quan cada euro és imprescindible per passar el mes, i penses que podries treballant a prop de casa i les coses no serien tan difícils.

Tot es basa en organització, i despeses, per tal de poder treballar i tenir cura del teu fill/filla. On tu no arribes i podries arribar amb diners, però aquest tampoc no els tens, cada cop treballes més i cobres menys, i veus que no, que no arribes… però al final ho acabes fent, però acompte de que??

Et passen el anys esperant el dia en que podràs demanar-te una reducció de jornada per tal de tenir cura del teu fill/a, i aquest moment no arriba, la situació no et permet poder prescindir ni d’un 20%  del teu sou, i segueixes somniant en que algun dia arribarà.

Conciliació de la vida laboral i la vida familiar Sí, però no per l’ajuda de l’administració si no per que arribem a ser  super-mares, i aconseguim tirar endavant amb tot.

Una Interina amb família monoparental

Informació com queda els nous permisos de naixement.

Estudi interessant sobre aquest tema.

One thought on “Com podem conciliar la vida la laboral i la vida familiar els interins/es amb totes aquestes retallades?”

Comments are closed.